svetovanje

Kako poiskati našo pomo?

Kako dosegamo spremembe?

Pri svetovanju in mentorstvu uporabljamo celostni pristop: raziskave, predavanja, interaktivne delavnice in dolgoročno spremljanje napredka v obliki supervizije/mentorstva.
Pogosto so razlog za nezadovoljstvo na delovnem mestu odnosi med sodelavci. Zato v procesu svetovanja in mentorstva spodbujamo delavčevo odkrivanje potencialov pri sebi in drugih.
Spoznanja, do katerih pride delavec s supervizijo, so ponotranjena, kar privede do spremembe na osebni ravni in posledično na strokovnem področju. Rezultat je medsebojno spoštovanje, učenje drug od drugega, boljše delovno vzdušje in večja delovna učinkovitost.

Učenje kakovostnih odnosov in komunikacije na delovnem mestu prinaša dolgoročen uspeh: zadovoljstvo delavcev in s tem tudi večjo storilnost.

Dobra komunikacija je pogoj za doseganje dobrih odnosov in s tem večjega osebnega zadovoljstva.

V tem svetu se ničesar ne zgodi brez komunikacije. Skoraj vsak spor, napaka ali nesporazum je v svojih koreninah problem komunikacije. Komunikacija je izjemno pomembna povsod, kjerkoli želimo enotnost.

Kadar ljudje, naj bo to skupina dveh ali stotih, delujejo enotno, so rezultati, poleg vidnih materialnih in poslovnih delovnih ciljev, tudi zadovoljstvo, motivacija, manjša izčrpanost, večji zagon in občutek izpolnitve.


oaza

Svetovalnica "OAZA" je prostor za starše in mladostnike.
Dobrodošli ste, da jo obiščete, skupaj s partnerjem ali otrokom, kadar imate velika ali mala vprašanja.
Čaka vas prijetno vzdušje ter svetovalka ali svetovalec za zakonska in družinska vprašanja, ter za vsa vprašanja, ki jih poraja življenje!

Program za podporo družini izhaja iz želje, da z metodami osveščanja in podporno svetovalno/terapevtsko mrežo omogočimo otrokom, mladostnikom in družinam čim večji dostop do strokovne pomoči.

Za pogovor se dogovorite na telefonski številki 031 / 691 – 119 ali na elektronski naslov: info@izriis.si.


zobniki

ZAVOD IZRIIS

Beljaška ulica 28

1000 Ljubljana

tel. 031 691 119

info@izriis.si

www.izriis.si